მწვანე ბარდა

მწვანე ბარდა (ინგლ. Green Peas) არის ცილების, ბოჭკოების და C ვიტამინის მდიდარი წყარო, რაც ხელს უწყობს იმუნური სისტემის გაძლიერებას.
ასევე შეიცავს ფოლატს (B9 ვიტამინს), რომელიც აუცილებელია უჯრედების ზრდისა და ტვინის განვითარებისთვის, და რკინას, რომელიც სისხლის წითელი უჯრედების წარმოებას უწყობს ხელს.
მწვანე ბარდა ადვილად მოსანელებელია და ბუნებრივად ტკბილი გემო მას ბავშვებისთვის მიმზიდველს ხდის.

როგორ შევიტანოთ ბავშვის კვებაში?
მწვანე ბარდა რეკომენდებულია 6 თვიდან, ორთქლზე დამუშავებული ან მოხარშული და პიურედ გადაკეთებული.
შესაძლებელია ხელით საჭმელად პატარა, რბილი მარცვლების შეთავაზება, მაგრამ დარწმუნდით, რომ ბავშვი მზად არის ღეჭვისთვის.
კარგია წვნიანებში, სოუსებში ან ბოსტნეულის სხვა პიურეებთან შერეული.

მსგავსი ბლოგები

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *