ჟოლო

ჟოლო (ინგლ. Raspberry) არის C და K ვიტამინების, ბოჭკოსა და ანტიოქსიდანტების მდიდარი წყარო, რაც ხელს უწყობს იმუნური სისტემის გაძლიერებას, ნაწლავების ჯანმრთელობას და უჯრედების დაცვას.
ჟოლო შეიცავს პოლიფენოლებს, რომლებიც ხელს უწყობენ გულის ჯანმრთელობას და ანთების შემცირებას.
მისი ბუნებრივი ტკბილ-მჟავე გემო ბავშვის გემოვნების განვითარებას უწყობს ხელს.

როგორ შევიტანოთ ბავშვის კვებაში?
ჟოლო რეკომენდებულია 8-9 თვიდან, პიურეს სახით ან რბილი ნაჭრებად დაჭრილი.
შესაძლებელია მისი შერევა ბანანთან ან სხვა რბილ ხილთან, რათა ტექსტურა უფრო მარტივი იყოს.
უმჯობესია პირველი ცდისთვის კარგად დამწიფებული და რბილი ნაყოფი შევთავაზოთ.

მსგავსი ბლოგები

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *