ჟოლო
ჟოლო (ინგლ. Raspberry) არის C და K ვიტამინების, ბოჭკოსა და ანტიოქსიდანტების მდიდარი წყარო, რაც ხელს უწყობს იმუნური სისტემის გაძლიერებას, ნაწლავების ჯანმრთელობას და უჯრედების დაცვას.
ჟოლო შეიცავს პოლიფენოლებს, რომლებიც ხელს უწყობენ გულის ჯანმრთელობას და ანთების შემცირებას.
მისი ბუნებრივი ტკბილ-მჟავე გემო ბავშვის გემოვნების განვითარებას უწყობს ხელს.
როგორ შევიტანოთ ბავშვის კვებაში?
ჟოლო რეკომენდებულია 8-9 თვიდან, პიურეს სახით ან რბილი ნაჭრებად დაჭრილი.
შესაძლებელია მისი შერევა ბანანთან ან სხვა რბილ ხილთან, რათა ტექსტურა უფრო მარტივი იყოს.
უმჯობესია პირველი ცდისთვის კარგად დამწიფებული და რბილი ნაყოფი შევთავაზოთ.