კერძი ყაბაყით, ოსპით და სტაფილოთი

ულუფა: 3–4 ს.კ

ასაკი: 8–10 თვე

მომზადების დრო: 25 წუთი

🥣 ინგრედიენტები:
🔸 ½ პატარა ყაბაყი
🔸 1 ს.კ. მოხარშული წითელი ოსპი
🔸 ½ საშუალო სტაფილო
🔸 ½ ჩ.კ. ზეითუნის ზეთი

👩‍🍳 მომზადების პროცესი:
1️⃣ მოხარშეთ წითელი ოსპი დარბილებამდე, დაახლოებით 15 წუთი.
2️⃣ გაასუფთავეთ, დაჭერით ყაბაყი და სტაფილო და მოამზადეთ ორთქლზე ან წყალში ხარშვის მეთოდით.
3️⃣ ყველა ინგრედიენტი ჩაჭყლიტეთ სასურველი ტექსტურის მიღებამდე, გაათხელეთ ბოსტნეულის ნახარშით.
4️⃣ დაუმატეთ ზეთი და მსუბუქად აურიეთ.

პიურეს ვარიანტი: დააბლენდერეთ და გააზავეთ ბოსტეულის ნახარშით.

მსგავსი ბლოგები

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *