სულგუნი

სულგუნი არის მაღალი ხარისხის ცილების, კალციუმისა და B ჯგუფის ვიტამინების წყარო, რომლებიც ბავშვის ძვლების, კუნთებისა და ნერვული სისტემის განვითარებას უწყობს ხელს.

📌 როგორ გამოვიყენოთ ბავშვის კვებაში?

შესთავაზეთ მცირე ნაჭრებად დაჭრილი ან გახეხილი, შერეული ბოსტნეულის პიურესთან ან ფაფებთან ერთად.

რეკომენდებულია 10 თვიდან, აუცილებლად მარილის გარეშე და მხოლოდ პასტერიზებული რძისგან დამზადებული.

💡 გაითვალისწინეთ:

თავიდან მოერიდეთ მარილიან სულგუნს, რადგან ის ზედმეტ დატვირთვას ქმნის ბავშვის თირკმელებისთვის.

შეარჩიეთ უმარილო, სუფთა და ხარისხიანი სულგუნი, რომელიც დამზადებულია მხოლოდ პასტერიზებული რძისგან.

თავდაპირველად შესთავაზეთ მცირე რაოდენობით, რათა დარწმუნდეთ, რომ ბავშვი კარგად იტანს პროდუქტს.

მსგავსი ბლოგები

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *